Høstutstillingen 2021

National Art Exhibition 2021, Oslo

Statens 134. kunstutstilling – Høstutstillingen 2021 – min deltakelse med verket «Landskap».

Landskap (2020) – en bokskulptur

Jeg liker å leke med bøker og papir. Bøker er jo eventyr, kunnskap og ikke minst sivilisasjon. Det er plattformen jeg står på når jeg vrenger og vrir i boken, river i den, fargelegger og former den på nytt.

Når jeg lager skulpturer av bøker eller papir, er det materialet i seg selv som interesserer meg. En fysisk bok er noe håndfast, noe som er til å ta og føle på, i motsetning til den digitale virkeligheten som omgir oss.

Om Wenche Landaas

Billedkunstner / Visual artist, Norway. Jeg tegner, maler og lager bokkunst som kunstnerbøker, bokskulpturer/bokobjekter. Working with drawing, painting and book art such as artists books, book sculptures / book objects.